Avionska karta Sofija Dubai direktno

Potrebna mi je avionska karta Sofija Dubai direktno i što povoljnije. Koja je cena? Leteo bih u maju i ostao oko mesec dana kada je avionska karta najpovoljnija. Hvala. Mile Žmaher, Bajmok

Posetilac: Mile Žmaher, Bajmok
Datum: 27.02.2019
Grupa: Low Cost avio kompanije

Avionska karta Sofija Dubai direktno

Poštovani gospodine Žmaher,

Avionska karta Sofija Dubai direktno postoji i najpovoljnije bi bilo da za putovanje iz Sofije u Dubai koristite usluge niskobudžetne avio kompanije Wizz Air.Za termine putovanja u maju sa boravkom od oko mesec dana u Dubaiju avionska karta Sofija Dubai direktno bi bila najpovoljnija kada biste za Dubai leteli 7. maja, a u Sofiju se vratili 11. juna. Cena povratne  avionska karta Sofija Dubai direktno za pomenute termine sa svim taksama po putniku i samo ručnim prtljagom iznosi 15416 dinara. Da biste avionska karta Sofija Dubai direktno kupili po ovoj ceni potrebno je da kupovinu izvršite što pre zato što su cene avionskih karata promenljive. Za sve dodatne informacije u vezi teme avionska karta Sofija Dubai direktno možete nas pozvati na broj telefona 011/32-23-111. Želimo Vam srećan put!

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Dubai

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji uz avionska karta Sofija Dubai direktno bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Vaše putno zdravstveno osiguranje možete kupiti OVDE

Red letenja na liniji Sofija Dubai

-Odlazak iz Sofije za Dubai:

MAY07Sofia – Dubai11:55 – 17:55 (W6 4429)

-Povratak iz Dubaija za Sofiju:

JUN11Dubai – Sofia18:35 – 23:05 (W6 4430)

Rezervacija i kupovina avionskih karata za Dubai

Avio karte možete rezervisati:

1.Online na našem sajtu ukucavajući datume putovanja i destinaciju

2. Pozivajući naš call centar 

011/32-23-111

 062/288-110

3. Slanjem emaila na office@jeftineaviokarte.rs

Ukoliko prvi put kupujete avio kartu online, a potrebna Vam je mala pomoć, pogledajte stranicu:

Kako da rezervišem avio kartu?

Na našem sajtu možete uraditi pretragu i rezervaciju i hotelskog smeštaja. Preporučujemo Vam da kupite putno zdravstveno osiguranje. Više možete pročitati na stranici Putno osuguranje.

Najjeftinija mesta na letu su ograničena i zavise od raspoloživosti na relevantnim buking klasama. Cene su informativnog karaktera, svaka avio kompanija zadržava pravo promene cena.

Sve promocije u vezi letova možete pratiti na našim  Facebook i Twitter stranama.